Bearint Oy keskittyy intuitiiviseen suunnitteluun, samalla luoden muistettavat sivut joita potentiaalinen asiakas, työnantaja tai muu vierailija ei unohda. Intuitiivisuus on suunnittelu filosofiamme mukaan kriittistä käyttäjän mukavan ja helpon vierailun varmistamiseksti.

Ota yhteyttä Bearint Oy:n osoitteessa info@bearint.fi.

WordPress - mikä ja miksi

WordPressin perusteiden perusteet.

Positiivista

  • Ominaisuudet (nettikauppa, blogit)
  • Helpot päivitykset ja ylläpito

WordPress on sisällön hallinta järjestelmä verkkosivujen luomiseen ja päivittämiseen, jota wordpress.org mukaan käyttää 43% internetistä. WordPress tarjoaa muuten kalliita ja monimutkaisia ominaisuuksia melkein nappia painamalla sekä tekee verkkosivujen päivittämisestä ilman välikäsiä mahdollisimman helppoa.

WordPressing laajennuksten, kuten Woocommercen, avulla esimerkiksi nettikaupan luominen on hyvin helppoa.

Negatiivisiä

  • Kasvavat kulut

WordPress kuitenkin vaatii huomattavasti enemmän resursseja kuin perinteinen verkkosivu ja näin ollen sivujen isännöinti maksut kasvavat. Tähän myös vaikuttaa laajennusten määrä, eli mitä enemmän monimutkaisia piirteitä sivussa on sitä enemmän resursseja sen isännöinti vaatii. Samoin jotkin laajennukset vaativat lisenssejä jotka lisäävät maksuja.

Yksinkertaisimmalle ja harvemmin päivitetyille sivuille on usein suositeltavaa pitäytyä perinteisessä HTML + CSS pohjaisessa sivussa. Lataus nopeudet ovat usein jopa nopeammat perinteisillä sivuilla ja hakukoneoptimointi on hyvin samalla tasolla molemmissa ratkaisuissa.

Kaikenkaikkiaan

Suosittelemme WordPressiä nettikaupoille, blogeille ja muille vastaaville usein päivitetyille tai monimutkaisille sivuille. Harvemmin päivitettäville ja yksinkertaisemmille sivuille, kuten Bearint Oy:n kotisivut, WordPressistä ei oikeastaan ole hyötyä.

SEO - Hakukoneoptimointi

SEO tai hakukoneoptimointi käytännössä tarkoittaa sivujen saamista mahdollisimman usein esimerkiksi Google hakujen tulokseksi. Bearint Oy optimoi jokaisen luomamme sivun hakukoneille.

Kuitenkin parasta hakukoneoptimointia on vierailijoiden ja klikkausten saanti samoin kuin vierailijoiden pitäminen sivuilla mahdollisimman pitkään. Tuloksiin siis vaikuttaa huomattavasti sivujen sisältö ja markkinointi.

Yritysten IT ratkaisuja

Mikäli yrityksesi tarvitsee muutakin kuin vain verkkosivut, esimerkiksi sähköpostipalvelun omaan verkkoosoitteeseen (esim "@bearint.fi"), Bearint Oy voi pystyttää nämä järjestelmät. Suosittelemme myös Google Workspace palvelua yhdistettynä sähköposti, pilvitallennus ja dokumenttien muokkaus sekä jakamis palveluna.

Sivut

45€/h lähtöhinta sis. ALV.

Kaikki yrityksen palvelut voi tilata 45€ tuntilaskutuksella. Alta löydät taulukon joka sisältää joitain hinnoiteltuja tuotteita - vaihtoehtoisesti voit kuvailla projektia ja Bearint Oy voi tehdä teille tarjouksen projektilaskutuksella. Alla oleva taulukko ei laske tietosuojakäytäntö sivua sivuksi, sillä se on pakollinen. Hinnat sisältävät ALV:n.

300€

Onepager - HTML sivu joka koostuu yhdestä sivusta. Sisältää sivun suunnittelun, luomisen ja julkaisemisen. Hinta sisältää ALV:n ja tietosuojakäytäntö sivun.

450€

Multipager - HTML pohjainen sivu jossa on korkeintaan 7 sivua, esimerkiksi etusivu, portfolio ja laajempi informaatio sivu. Sisältää suunnittelun, luomisen ja julkaisemisen. Hinta sisältää ALV:n ja tietosuojakäytäntö sivun

90€

WordPress - WordPressin käyttäminen sivuilla, usein käytännöllisempi vaihtoehto monimutkaisille sivuille tai sivuille joita haluatte päivittää suoraan itse.

45€/h

Added complexity - Monimutkaisemmat ominaisuudet kuten vielä useammat sivut, WooCommerce nettikauppa, jäsensivut tai muuta. Ota yhteyttä hintaarviota tai tarjousta varten, tai ihan vain erittääksesi lisäkysymyksiä aiheesta. Hinta sisältää ALV:n. Monet monimutkaiset järjestelmät, esimerkiksi nettikaupat, vaativat WordPress pohjan tai ovat huomattavasti halvempia näin.Ota yhteyttä Bearint Oy:n osoitteessa info@bearint.fi.

Webhostaus

Kaikki hinnat ovat kuukausittaisia ja sisältävät ALV:n. Yleisimmät optiot ovat listattuja, mutta suurille yrityksille paremmin skaalautuvat ratkaisut suositellaan tilanteen mukaan. Verkkoosoitteet / domainit maksetaan erikseen. Mikäli teillä on jo olemassa sivut joita Bearint Oy ei luonut, maksaa sivujen siirtäminen ja isännöinnin aloittaminen 45€. Meiltä ostetuissa sivuissa isännöinnin aloittaminen sisältyy sivujen luontiin.

4€

Perus sivu - Perus sivu ilman yhteydenotto lomaketta, rakennettu HTML, JS ja CSS pohjalla. Omat kotivimumme ovat esimerkki tästä. WordPress ei ole saatavilla tälle sivulle. 3€ kuukaudessa lisää jokaisesta 1 000 000 vierailijasta ensimmäisen 1 000 000 jälkeen, erikseen kuukausittain laskutettuna tarpeen mukaan.

8€

WordPress sivu - WordPress sivu jolla on rajoitetusti vierailijoita. Suosittelemme päivittämään kalliimpaan suunnitelmaan, kun sivulla käy yli 10 000 vierailijaa kuussa tai jos sivu vaikuttaa hitaalta. Tähän vaikuttaa merkittävästi sivujen monimutkaisuus.

16€

Laajempi WordPress sivu - WordPress sivu jolla on huomattavasti vierailijoita. Suosittelemme päivittämään kalliimpaan suunnitelmaan, kun sivulla käy yli 100 000 vierailijaa kuussa tai jos sivu vaikuttaa hitaalta. Tähän vaikuttaa merkittävästi sivujen monimutkaisuus.Ota yhteyttä Bearint Oy:n osoitteessa info@bearint.fi.